Hoppa till innehåll

Till Motril via playa la Higuerica

31 januari, 2013

Onsdag 30 januari

Det är relativt kallt på nätterna, nu är det + 5 gr kl. 7.30 och solen kommer över berget vid 10-tiden. Vi kör vidare, via Mazzaron, söderut på 332-2 och hamnar i Aguilas. Vi parkerar i hamnen, går en tur i stan och till turistbyrån.

Bild

Får en adress till en Repsol/gasol handlare där vi kan köpa en spansk gasolflaska. Tar en tur inom biblioteket och uppgradera en del program i iPaden.

Hos Repsolhandlaren får jag köpa en full flaska Propan för 36,20€ utan att teckna kontrakt, kanonbra. Finns en kamrat på västkusten som är sugen på adressen, han samlar på alla typer av gasolflaskor.

Det skulle bli karnival, så vi kunde inte stanna i hamnen. Fortsatte till Playa la Hugerica som vi har i bloggbilden och uppleva lite nostalgiska minnen. Då vädret var fint med sol och + 18, så stannade vi för lunch och blev kvar över natten. Ett par tyskor som stod bredvid badade, +15 i kallaste laget för oss. Vi åt middag i bilen med en fin utsikt.

Bild  Bild

Bild

Torsdag 31 januari

Bild

Efter frukosten till en fin soluppgång, blev det ett längre körpass ned till Motril och en camping, då vi behöver tvätta en del efter två veckor på resa.

När vi åker igenom landskapen, pratade vi om att det känns som maj/juni, med grönskan och värmen. Ingen känsla av att vi åkte från ett vinterlandskap för två veckor sedan.

Bild

Nu är det + 18 och sol, tvätten torkade under eftermiddagen, när vi cyklade iväg och handlade.

Bild

Annonser
One Comment
  1. Gunilla o Vendel permalink

    Hej! Svårt att tänka att det är vårligt nånstans, men det ser härligt ut. Den va bra med gasolflaskan haha.. Jag tror också, att Vendel gärna vill ha en spansk gasoltub. Han är en samlare. Härligt att få torka tvätten utomhus. Ha det bra kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: