Hoppa till innehåll

Tillbaka till Riancon de la Victoria

14 februari, 2013

11 till 14 februari

Vi åkte tillbaka från Nerja , kollade de alternativa ställplatser som finns mellan Nerja och Riancon de la Victoria, för framtida behov när vi är på hemväg i april. Fick en bra plats när vi kom tillbaka. Många svenskar var kvar. Tyvärr blåser det en hel del, med sand som tar sig in överallt. Tisdagen så tog vi det lugnt, tog en extra promenad på em och cachade. Handlade lite på väg hem.

På onsdag var det marknad. Vi hade tänkt åka vidare, men vinden avtog och det blev, 20 gr.

Bild  Bild

Passade på att steka på oss lite och förändra snöfärgen som vi har. Bredvid oss står en tysk som har haft sommarställe på västkusten i 10 år. Hon har varit Au-Pair som ung i Sverige. Det har räckt med 10 år i skogarna och tystnaden. De började, att fundera på en husbil. De har varit mycket hos PR-husbilar i Sollebrunn och tittat på husbilar, där vi köpte vår husbil. De bor i Flensburg och köpte sin första husbil i Tyskland efter att de sålt lantstället i augusti 2012. Jag tycker det starkt gjort. De fick sin nya husbil i oktober och körde via Bayern hit ner och skall vara i Spanien till slutet av mars.

Badvaktstornet liknar den koja som Elin önskar att jag bygger hemma på tomten.

Bild

Det blev som vanligt en fin kvällshimmel över Malaga. Vi har njutit fina dagar här, på kvällarna kommer killarna med fiskespöna och om morgonen så är det små fiskebåtar som åker fram o tillbaka med en bottentrål. Kul med lite aktivitet när vi äter frukost.

Bild  Bild

Bild  Bild

Torsdag morgon så åkte vi vidare genom Malaga, Torremolinos och till Benalmadena för att se de övernattningsplatser som finns där. Vi tog en fika på den i Fågelparken. Körde sedan vidare till Fuengirola och parkeringen vid marknadstorget.

Bild

Här är det en stor loppismarknad på lördagarna och man måste vara här senast fredag(rapport kommer i nästa bullentin).  Gick till turistbyrån, efteråt lunchade vi. Vädret är fint med sol och 18 gr. Laddade ned lite cachar och gick en runda, vi tog 5st. och spar några till imorgon.

När vi var ute och gick så såg vi den minsta husbil som vi någonsin sett. En engelsk registrerad Fiat. Som ni kan se har den kök och en del skåp. Det fanns även en bädd framför skåpen och hur takboxen används vet jag inte, kanske gästplatser.

Bild  Bild

Annonser
Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: