Hoppa till innehåll

Färja till Tyskland

14 januari, 2015
Ny pump gick smärtfritt, de monterade den nya på en befintlig ledning. Tog 2 tim. Så vi bestämde oss för att köra på ned Trelleborg och hann till 15.30 färjan till Rostock. Hoppas på lugn sjö det blåser bra. Skönt att vakna Tyskland imorgon bitti och bestämma takten själv.

Ny pump gick smärtfritt, de monterade den nya på en befintlig ledning. Tog 2 tim. Så vi bestämde oss för att köra på ned Trelleborg och hann till 15.30 färjan till Rostock. Hoppas på lugn sjö det blåser bra. Skönt att vakna Tyskland imorgon bitti och bestämma takten själv.

Annonser

From → Uncategorized

Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: