Hoppa till innehåll

Rincon, Autocaravanas och flyg hem

10 november, 2015

Torsdag 5 oktober – Söndag 8 oktober

Dagarna rullar på med promenader utefter havet och lite slappa i solen utanför bilen, det har varit 22-25 gr om dagarna, på nätterna 16-17 gr. En dag gick vi till en nyanlagd ställplats som ligger 3-4 km härifrån, den var fin, men lämpar sig inte för vår bil, då platserna var rätt trånga.
På söndagen fick vi besök av våra vänner Göran och Marianne som har lägenhet i Nerja. Vi tog en promenad och det var nästan fullt överallt på vissa restaurangerna vid strandpromenaden, övervägande barnfamiljer. Vi stannade och svalkade oss med en öl.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
De stannade på middag och körde sedan hem i mörkret.

Måndag 9 oktober
Dags att åka till parkeringen där vi skall lämna bilen för två månader. Först behöver vi tvätta lakan och handdukar. I grannbyn La Carla har Repsolmacken en tvättanläggning, med 8 eller 14 kg maskiner. En 8 kg maskin och torktumling efteråt kostade 8 € och tog knappt 1,5 timmar.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Därefter körde vi till Autocaravanas Seyla som ligger vid flygplatsen. Vi städade ur och dammsög bilen. Här kommer den att stå tills vi flyger ned igen den 12 januari. Kostnad 120€ och då ingår skjuts t o r till flygplatsen, mellan 9.00 – 21.00.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tisdag 10 oktober

Taxin kom och hämtade oss klockan fem, kostade 25 € och det är fortfarande varmt som ni kan se, 17 gr ute.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Testade att ladda boardingkortet elektroniskt i paddan och det fungerade hur bra som helst, vi reser bara med handbagage. Planet gick 6.50 och var på Arlanda 11.00.
När vi kom till Centralen så passade Kari på att förnya sitt körkort hos Trafikstyrelsen, som ligger mittemot Flygbussarna.
Åkte kommunalt och var hemma klockan 14. Här var det avlövat och 7 gr. De håller på med fiberinstallation i området och det har tydligen sitt förråd på parkeringen till badet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Väl mött i mitten på januari 2016.

Annonser

From → Uncategorized

2 kommentarer
 1. Birgitta permalink

  Hej
  Vi är tillbaka i Manta Rota sedan i fredags. Härligt väder. Badar varje dag. Yvonne och Frank står också här. Vi ska vara i Malaga och träffa Lars-Åkes syster och svåger den 24:e. I övrigt styr vädret.
  Kramar
  Birgitta o Lars-Åke

 2. Janke permalink

  Ha en fin jul & Nyår hemma. Ses i vår.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: